2024. 04. 22. hétfő
Csilla, Noémi
  Írjon nekünk

Visszatekintés 2021-re

Visszatekintés 2021-re
írta: tkon  |  2022. 01. 25., 23:36

Hétvégén folytatódik a bajnokság; de most még egyszer tekintsünk vissza az elmúlt évre.

Tisztelt KLTE tagok!

 A múzeum üzemeltetése, fejlesztése, a klub történelem kutatása az egyesület legfontosabb feladatai közé tartozik, de mint láthatjátok volt energiánk más feladatokra is.

-2021. májusáig a bezárások miatt nem lehetett mérkőzésekre járni, volt időnk a Futball Ház irodáját kibővíteni, a vitrinek világítását korszerűsíteni és sok új relikviát szerezni a gyűjteménybe. Fotók, dokumentumok, érmek, kis zászlók, mezek, plakettek, régi labda, cipő is érkezett többek között.

-Az év első felében terveztük meg új termékeinket. A piros retro melegítő népszerű a szurkolók körében, még a Honvéd öregfiúknak is ez lett a hivatalos szerelése. A mini mezek is gyorsan kedvelté váltak, immár 17 változat van.

-Nyáron már fogadhattuk a csoportokat és a látogatókat is szép számmal.

-Fradisták tönkretették tavaly az Üllői-Jahn sarkán felfestett From father to son graffitinket. Augusztus 20-án adtuk át a felújított festést. Azt meg kell jegyezni, hogy kaptunk támogatást más fradistáktól a graffiti helyrehozatalára.

-Mindenszentek napjára kb. hetven egykori játékos, vezető sírjára került piros-fekete szalagos koszorú. Kispest első válogatott játékosának, Varga Péternek sírhelyét újra váltottuk a kispesti temetőben, ezzel megmentettük a sírt a felszámolástól.

-Tavaly hat kiadványt jelentettünk meg: Krónika IV., Krónika V., Ultras Kispest 30 fotókönyv, 15 év fotókönyv, Bozsik stadiontól-Arénáig fotókönyv és a megújított Kispesti labdarúgás rövid története színezőt.

-Minden látogatható idegenbeli bajnokira indítottunk szurkolói buszt.

-Karitatív tevékenységeink: nyújtottunk anyagi támogatást rászoruló családoknak, illetve létrehoztunk egy alapot, amelyből nehéz helyzetbe került szurkolóknak segítünk meccsjegyet venni.

-Minket is elért a logó váltási hullám. Új logót használunk, amit a cikkben is elhelyeztünk, ez lett a Futball Ház facebook oldal profilképe is.

Ezúton köszönünk minden tavalyi támogatásotokat, az adó egyszázalék felajánlásokat, vagy a kétkezi munkát a Futball Házban. Már elérhető a 2022-es tagkártyánk, érdemes minél előbb kiváltani, hogy minden idei kedvezményt igénybe tudjatok venni.


Idén is számítunk rátok! (Meg az nb1-es tagságra is)

KLTE

Ha tetszett a cikk, kövesse
a 1909.hu-t a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 07. 07., 15:35
Nem reméltük, hogy megtaláljuk a klub első NB1-es érmét, az 1920-as ezüstöt.
   MÁSOK ÍRTÁK
2024. 01. 23., 23:10
Az egyik legkorábbi ismert mozgókép felvételünk a kispesti pályáról. Sajnos, a részlet tényleg részlet, annyira rövid, és a képen is inkább Schlossert mutatja a kamera, mintsem a stadiont.
2023. 12. 20., 14:34
A karácsonyi termékek és a 2024-es naptár után különleges darabbal bővül ajándékboltunk kínálata, ugyanis mostantól nemcsak a Kispesti Futball Házban, a Honvéd Shopban és online is elérhető a Piros-fekete Krónika.

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK