2024. 05. 19.
Ivó, Milán
  Írjon nekünk

Boldog Új Évet Kíván a KLTE!

Boldog Új Évet Kíván a KLTE!
1909.hu  |  2020. 12. 31., 15:45

Tekintsük vissza a kispesti szurkolói egyesület 2020-as évére.

Eljött az esztendő utolsó napja. Felemás évet tudhatunk magunk mögött, hiszen a koronavírus járvány a KLTE életére is hatással volt. 
Ennek ellenére aktív évet sikerült zárnunk!
Elsőként kezdtük idehaza segíteni a járvány berobbanásakor az egészségügyi dolgozókat, az "Egy meccsjegy ára" akciónkat több más klub szurkolói is átvették.
Végül a Kanyar és egy szurkolónk segítségével egy lélegeztetőgépet adhattunk át a Szent László kórháznak! Emellett támogattuk az "Etesd a dokit!" kezdeményezést.
A korlátozások enyhítése után a kispesti falfestésekben segítettünk, a Futball Házba pedig több száz gyereket fogadtunk a nyár folyamán nem csak Budapestről, de vidékről is!
A csapat a Magyar Kupát szállította Kispestre, amit mi tovább vittünk Nektek a Házba, ahol százak emelhették a magasba egy fotó erejéig.
Örömünkre szolgált, hogy a Kupagyőztes játékosok is eljöttek hozzánk.
A kiállítás is megújult, valamint több igényes támogatói terméket is beszerezhettetek. Egy új kiadványt is sikerült megjelentetnünk, mely egy olyan, a Kispest életében kiemelkedő korszakot igyekszik tisztazni, amit a mai napig inkább az ellenfeleink hamis történetein keresztül ismer a többség.
A fentiekből is látszik, a körülmények ellenére is sikerült aktív évet zárnunk, és jövőre sem szeretnénk alább adni! Köszönjük az egész éves támogatásotokat, legyen az anyagi, vagy kétkezi munka, számítunk rátok 2021-ben is! Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk minden Kispest szurkolónak szerte a nagyvilágban!
Ha tetszett a cikk, kövesse
a 1909.hu-t a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 07. 07., 15:35
Nem reméltük, hogy megtaláljuk a klub első NB1-es érmét, az 1920-as ezüstöt.
   MÁSOK ÍRTÁK
2024. 01. 23., 23:10
Az egyik legkorábbi ismert mozgókép felvételünk a kispesti pályáról. Sajnos, a részlet tényleg részlet, annyira rövid, és a képen is inkább Schlossert mutatja a kamera, mintsem a stadiont.
2023. 12. 20., 14:34
A karácsonyi termékek és a 2024-es naptár után különleges darabbal bővül ajándékboltunk kínálata, ugyanis mostantól nemcsak a Kispesti Futball Házban, a Honvéd Shopban és online is elérhető a Piros-fekete Krónika.

  Legfrissebbek most

  NÉPSZERŰ HÍREK